27.10.17

TEASER / ESTAT DEL PROCÉS / FASE 2.2
Tot va començar quan vaig obrir la llibreta d'esbossos d'invents del pare, van passar moltes coses i ara en continuen passant. La vida és moviment i desitjo que sigui íntegre i serè. A veure si, a poc a poc, vaig trobant allò que ens mou des d'aquest lloc mitjançant la poètica del cos.

Va haver-hi una primera etapa d'investigació multidisciplinar a la casa familiar on llavors feia mesos que no hi vivia ningú. Aquesta peça audiovisual - un tastet- pertany al resultat d'un trajecte, petit, però trajecte, d'un seguit d'accions, més o menys encertades, corresponents a la segona etapa d'investigació i que volen ser la base sobre la qual s'estructura una peça escènica, la primera que vull dur a terme a hores d'ara.

En aquest treball hi participen amb la música Primo Gabbiano i Aleix Rius, persones que formen part del procés inicial de recerca, cap al febrer del 2015, i amb qui tinc la sort de continuar comptant en aquesta peça.

Els hi agraeixo la confiança, com també el suport d'en David, en Pablo i en Nei i l'amor incondicional de l'Aina Virgili, amiga de l'ànima que sense paraules ja ens ho hem dit tot - encara que en fem servir moltes -, el de la meva família, que sempre fan presència d'alguna manera i les persones amb qui el compromís és de veres, sense brutícia, amb amor, senzill, sense reserves - un descans, vaja-.

Dit això, aquest projecte continua a pas de formiga i sense més atenció que escoltar-lo bategar. Bé, faré una mica d''entrenu', així, potser, la cosa es posa emocionant.

Jo vaig fent i, al desembre, si voleu, ens trobem a l'Animal a l'Esquena. Que hi vaig perquè hem quedat d'acord i perquè em motiva el seu caliu.